“ATA JANË THJESHT SHOK, NUK E DI PSE…”/ Iliri diskuton me Arjolën debatin e Dj PM dhe Sarës – AlpeGossip
“ATA JANË THJESHT SHOK, NUK E DI PSE…”/ Iliri diskuton me Arjolën debatin e Dj PM dhe Sarës

“ATA JANË THJESHT SHOK, NUK E DI PSE…”/ Iliri diskuton me Arjolën debatin e Dj PM dhe Sarës

Marrëdhënia e Sarës me Pm ka nxitur diskutime edhe mes banorëve.

Ditën e sotme dyshja ka pasur një zënkë gjatë qëndrimit në oborr ku Pm i tha asaj se e sheh vetëm si një shoqe dhe jo si femrën e tij.

Iliri në një bisedë me Arjolën diskuton debatin e Dj PM dhe Sarës.

Sipas Ilirit dyshja kanë vetëm një raport miqësor.

“Ata jane thjesht shok,nuk e di pse e diskutojnë këtë gjë.Sarah nuk e përqafon atë pasi nuk e ndjen për momentin.Po diskutonin në miqësi,”-tha ai.