BËHET PJESË E FAQES PËR TË RRITUR/ Enca zbulon sa fiton: Nuk e kam vetëm për foto të nxehta… – AlpeGossip
BËHET PJESË E FAQES PËR TË RRITUR/ Enca zbulon sa fiton: Nuk e kam vetëm për foto të nxehta…

BËHET PJESË E FAQES PËR TË RRITUR/ Enca zbulon sa fiton: Nuk e kam vetëm për foto të nxehta…

Këngëtarja e njohur, Enca Haxhi,a ka hapur një llogari të saj në faqen për të rritur, “Onlyfans”. Në këtë faqe, ajo bën publike foto dhe video kundrejt pagesës.

E pyetur se sa fiton nga “Onlyfans”, Enca ka është përgjigjur për “Prive” shkurt: “Marshallah”. Ajo ka lënë të kuptohet se fitimet janë të mëdha.

Bëhet pjesë e faqes për të rritur, Enca zbulon sa fiton: Nuk

Gjithashtu këngëtarja ka zbuluar se faqen nuk e përdor vetëm për të publikuar imazhe, por edhe për të komunikuar me fansat.

“Nuk e kam vetëm për foto të nxehta, komunikoj shumë me fansat aty, hedh informacione për new songs apo qa jam duke bërë në përditshmëri ama edhe foto të nxehta ke sa të duash”, tha këngëtarja.