Çdo mbrëmje lani këmbët me ujë të ftohtë/ Do të habiteni çfarë do i ndodhë trupit tuaj - AlpeGossip
Çdo mbrëmje lani këmbët me ujë të ftohtë/ Do të habiteni çfarë do i ndodhë trupit tuaj

Çdo mbrëmje lani këmbët me ujë të ftohtë/ Do të habiteni çfarë do i ndodhë trupit tuaj

Specialistët kanë zbuluar se çdo mbrëmje, pasi të shkoni në shtëpi pas një dite të vështirë pune, lajini këmbët me ujë të ftohtë, pasi kjo do i sjell dobi shumë të mira trupit tuaj.
Specialistët kanë zbuluar se çdo mbrëmje, pasi të shkoni në shtëpi pas një dite të vështirë pune, lajini këmbët me ujë të ftohtë, pasi kjo do i sjell dobi shumë të mira trupit tuaj.

Sipas Sergey Bubnowsky, një specialist nga Moska është shprehur se kjo metodë e thjeshtë do t’ju ndihmojë të forconi sistemin imunitar.

Ku ju duhet ti mbani këmbët në ujë të ftohtë për 10­-15 minuta, pas kësaj vishni çorape të ngrohta dhe flini gjumë.

Pasi kjo mënyrë do të rezultojë mjaft e efektshme në rritjen e sistemit imunitar, stabilizimin e temperaturës së trupit, redukton rrezikun nga goditjet në tru, stabilizon nivelet e presionit të gjakut etj