“ÇFARË ISHTE KJO?” Ja si e përballon Luizi dhe Herioni nominimin – AlpeGossip
“ÇFARË ISHTE KJO?” Ja si e përballon Luizi dhe Herioni nominimin

“ÇFARË ISHTE KJO?” Ja si e përballon Luizi dhe Herioni nominimin

Vëllai i Madh mori vendimin për t’i dërguar në nominim të gjithë banorët, pas rasteve të bullizmit brenda shtëpisë.

Kjo gjë i kapi të papërgatitur konkurrentët që po vuajnë pasojat e sjelljes së tyre.

Luizi: “Je në nominim?”

Herioni: “Bashkë”.

Luizi: “Kë thua do të nxjerrin, ty apo mua?”

Herioni: “Të dy”.

Luizi: “Çfarë ishte kjo, të dalësh në nominim që javën e dytë?”

Të shtunën do zbulohet i eleminuari i radhës nga Big Brother Albania VIP 2 pas Arianës.