“PRIMA DONA LIND, NUK BËHESH…”/ Olta dhe Efi nisin ditën plot ironi – AlpeGossip
“PRIMA DONA LIND, NUK BËHESH…”/ Olta dhe Efi nisin ditën plot ironi

“PRIMA DONA LIND, NUK BËHESH…”/ Olta dhe Efi nisin ditën plot ironi

Dita për Oltën dhe Efin ka nisur me ironi. Të dyja përmendën fjalën “prima donna”, që Oltës iu përmend gjatë lidhjes së drejpërdrejt dje.

Efi: “Si e kishe emrin ti se harrova?”

Olta: “Madam… jo prima donna”.

Efi: “Prima donna, good morning!”

Olta: “Prima donna s’bëhesh dot zemër, lind”.