ÇFARË NDODHI? Sara Hoxha kërkon ndihmë, tregon pasojat pas ‘Dancing With the Stars’ – AlpeGossip
ÇFARË NDODHI? Sara Hoxha kërkon ndihmë, tregon pasojat pas ‘Dancing With the Stars’

ÇFARË NDODHI? Sara Hoxha kërkon ndihmë, tregon pasojat pas ‘Dancing With the Stars’

Sara Hoxha është një nga konkurrentet e spektaklit “Dancing With The Stars” dhe të gjithë kanë treguar se po punojnë shumë në prova që të kenë rezultate sa më të mira të premteve.

Sara Hoxha kërkon ndihmë, tregon pasojat pas 'Dancing With the

Mirëpo pasojat na i ka treguar vetë Sara, e cila ka postuar këmbët e saj të dëmtuara gjatë provave.

Sara Hoxha kërkon ndihmë, tregon pasojat pas 'Dancing With the

“Dikush të më ndihmojë”, shkruan ajo.