DITËLINDJET E 7 KORRIKUT/ Kush lindi sot për tu KUJTUAR gjithë jetën, nga aktorja… (FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 7 KORRIKUT/ Kush lindi sot për tu KUJTUAR gjithë jetën, nga aktorja… (FOTO)

DITËLINDJET E 7 KORRIKUT/ Kush lindi sot për tu KUJTUAR gjithë jetën, nga aktorja… (FOTO)

Data shënon 7 korrik dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Të lindurit në 7 korrik janë shenja e katërt e zodiakut, të cilët mbahen si shenjat e diellit. Udhëhequr nga hëna, gaforet janë individë emocionalë dhe të dashur që kujdesen për marrëdhëniet e tyre me miqtë dhe anëtarët e familjes. Ndikimi I hënës bënë që ata të jenë individë shumë imagjinativë, me intuitë, me emocione të forta dhe kujtime të shkëlqyera. Këta individë aq sa të qetë, kthehen në të “cmendur” kur e kuptojnë se të tjetër sillen padrejtësisht ndaj tyre.

Ally Brooke (Këngëtare)

Ana Kasparian (Spikere lajmesh)

Bérénice Bejo (Aktore)

David McCullough (Historian)

Holly Victoria Hagan (Modele)

Ross Malinge (Aktor)

Tamara Mellon (Stiliste)

Toni Garrn (Modele)

Troy Garity (Aktor)

AlpeNews.al