“DO LIDHESHA PËR LOJË”/ Einxhel këshilla Sarës pas deklaratë së DJ PM: Duhet të bësh kujdes… – AlpeGossip
“DO LIDHESHA PËR LOJË”/ Einxhel këshilla Sarës pas deklaratë së DJ PM: Duhet të bësh kujdes…

“DO LIDHESHA PËR LOJË”/ Einxhel këshilla Sarës pas deklaratë së DJ PM: Duhet të bësh kujdes…

Loja e mbrëmjes së djeshme solli shumë pakënaqësi dhe zhgënjim për Sarën.

Ajo kishte nevojë të bisedonte me dikë në lidhje me atë situatë,ku Einxhel ishte ajo që e këshilloj.

“Shfrytëzo situatën,kaloni mirë,por duhet të bësh kujdes nëse ke një pëlqim të vërtetë për të”,-i thot Einxhel Sarës.