DONALDI HAP “KUTINË E PANDORËS”/ Ja çfarë rezervoi ajo – AlpeGossip
DONALDI HAP “KUTINË E PANDORËS”/ Ja çfarë rezervoi ajo

DONALDI HAP “KUTINË E PANDORËS”/ Ja çfarë rezervoi ajo

’Kutia e Pandorës’’ është vendosur përpara një tjetër konkurenti spektaklin e sotëm.

Donaldi u vendos përpara zgjedhjes së vështirë për ta hapur apo jo këtë kuti.

Surpriza që ishte rezervuar për të kishte të bënte më një udhëtim në disa nga vendet e botës bashkë me vëllain e tij Romeon.

Në rrethanat e pranimit të kësaj mundësie, Donaldit do i duhej të dërgonte 3 banorë në nominim ku mund të përfshinte dhe veten.

Donaldi zgjodhi pa hezitim që të shijojë këtë surprizë të shumëpritur pavarësisht edhe të rriskut që ajo përmbante ku në nominim përfshiu veten,Ilirin dhe Meridianin.