“E KE BËRË Ç*ÇIN NË BREKË?” Donaldi zbulon sekretine tij dhe na habiti të gjithëve – AlpeGossip
“E KE BËRË Ç*ÇIN NË BREKË?” Donaldi zbulon sekretine tij dhe na habiti të gjithëve

“E KE BËRË Ç*ÇIN NË BREKË?” Donaldi zbulon sekretine tij dhe na habiti të gjithëve

Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Më lër të flas” u luajt loja ping-pong mes Semi Jaupajt dhe Donad Veshajt. Në një tavolinë ishin vendosur disa gota të mbushura me birra, ku poshtë tyre ndodhej nga një pyetje për secilin prej tyre.

Nëse ata arrinin që topin ta fusnin në gotë, ata duhej të lexonin pyetjen. Nëse nuk kthenin përgjigje duhej të pinin birrën me eks.

Pyetjet që i ranë Donaldit:

Pyetja: E ke bërë ndonjëherë çiçin te pishina e “Big Brother”?

Donaldi: Po, e kam bërë

Semi: Edhe unë jam larë aty

Donaldi: Vërtetë, po prandaj e bëra unë

Romeo: Nuk e kupton nga i ke këto efektet e sjelljes

Pyetja: Cila është gjëja që bën çdo mëngjes, por nuk do ta dijë njeri?

Donaldi:Është një sekret i imi, e vetmja gjë që nuk ja kam thënë askujt. Ose e dinë shumë pak veta dhe më kritikojnë pse në mëngjes

Pyetja: Sa herë ke rënë në dashuri?

Donaldi: Një herë