E NGATËRRUAN ME CAPITAL-T/ Kjo foto vjetër e Aulona Mustës do t’iu bëj konfuz (FOTO) – AlpeGossip
E NGATËRRUAN ME CAPITAL-T/ Kjo foto vjetër e Aulona Mustës do t’iu bëj konfuz (FOTO)

E NGATËRRUAN ME CAPITAL-T/ Kjo foto vjetër e Aulona Mustës do t’iu bëj konfuz (FOTO)

Është mëse normale që në një moment të caktuar të jetës tuaj të keni ngatërruar dy personazhe dhe kjo si pasojë e ngjashmërisë së tipareve.

Së fundmi po bën goxha bujë në publik një foto e Aulona Mustës, në kohën kur ajo ishte goxha më e re dhe kjo si pasojë e ngjashmërisë të fytyrës me Capital T.

Të shumtë kanë qenë fansat që janë përgjigjur në kuizet e organizuar në rrjetet sociale se personazhi në imazh është Capital T duke e ngatërruar kështu me Aulona Mustën.

Sa shumë ngjashmëri! Me siguri edhe ju do të gabonit në identifikimin e kësaj fot