E ZHGËNJYER NGA HEIDI/ Franceska: Ngela e shokuar, m’u afrua si shoqe, por… – AlpeGossip
E ZHGËNJYER NGA HEIDI/ Franceska: Ngela e shokuar, m’u afrua si shoqe, por…

E ZHGËNJYER NGA HEIDI/ Franceska: Ngela e shokuar, m’u afrua si shoqe, por…

Françeska Murati, në intervistën e parë pas eliminimit të “Big Brother VIP”, u shpreh e lumtur për eksperiencën e saj, ndërsa se të pestë finalistët e meritojnë finalen e madhe të 25 majit.

E në “Fan Club”, ishbanorja shprehu ndër të tjera zhgënjimin nga Heidi, me atë që ka pasur një miqësi, që më pas i ka konflikteve dhe debateve. Sipas saj, Heidi e përdori për skemat e saj në lojë.

“Miqësia nga ana ime ka qenë shumë e sinqertë në fillim. Kam hyrë me pritshmëri për të qenë shoqe me të gjithë, për të pasur lidhje vërteta me të gjithë brenda shtëpisë. Nga ana e Heidit, rezultoi që ishte shumë ndryshe, ishte një skemë.

U zhgëeva nga fakti që ajo u afrua me mua, u ime si shoqëri, donte të krijonte diçka me mua. Vinte në krevat, ftonte dhe Romeon, thoshte të kam shoqe. Shkonte në dhomë të rrëfimit pastaj dhe thoshte Françeska do të hyjë në mes të çiftit. Unë kam ngelur e shokuar”.

Françeska Murati në çmimin e madh të “Big Brother VIP”, që shpall pesë finalistët: Romeo Veshaj, Julian Deda, Egla Ceno, Heidi Baci dhe Meriton Mjekiqi.