EPO KJO NUK PRITEJ/ Ndahet dhe Danjeli me Fotininë… – AlpeGossip
EPO KJO NUK PRITEJ/ Ndahet dhe Danjeli me Fotininë…

EPO KJO NUK PRITEJ/ Ndahet dhe Danjeli me Fotininë…

 

I dhanë fund dhe ata…?
Danjeli dhe Fotinia janë fituesit e çimit të madh për edicionin e 9-të të Big Brother.Pas një viti nga hyrja në atë ‘reality show’ ka ndodhur diçka e befasishme.

Ata nuk janë më në rrjetet sociale me profiline tyre zyrtar, që duhet theksuar se ka qenë një dhe i përbashkët.

‘La_Fo_Da’ profili i tyre zyrtar nëse kërkohet nuk është më aktiv. Mos ka ndodhur ndonjë krizë mes çiftit apo thjesht profili i tyre është hakuar…

Që prej martesës së tyre nuk ka pasur asnjë dyshim se mes tyre gjërat nuk shkonin mirë.

Madje ata po përgatiteshin për një martesë me familjen, pas asaj që organizuan para gjithë publikut.