“ËSHTË ZGJEDHJA E SAJ”/ Balina komenton lojën e Antonelës – AlpeGossip
“ËSHTË ZGJEDHJA E SAJ”/ Balina komenton lojën e Antonelës

“ËSHTË ZGJEDHJA E SAJ”/ Balina komenton lojën e Antonelës

Opinionistja Balina Bodinaku ka komentuar lojën e Antonelës kundrejt banorëve.

“Antonela në rradhë të parë nuk është në ndonjë hall të madh që e ndjen veten si grifsha e shtëpisë por është një zgjedhje,ajo ka zgjedhur ta bëjë lojën në këtë mënyrë.Ajo ka vendosur në momente të caktuara të ngacmojë ose të hedh “xixa” njërit apo tjetrit.Sigurisht me Sarën dhe Pm e ka gjetur fushën shumë të lehtë,ata kanë marrë flakë shumë shpejt.”-tha Balina.