Fëmijët e Dr.Florit të pandarë nga njëri-tjetri, Danieli shoku më i mirë i motrës së tij – AlpeGossip
Fëmijët e Dr.Florit të pandarë nga njëri-tjetri, Danieli shoku më i mirë i motrës së tij

Fëmijët e Dr.Florit të pandarë nga njëri-tjetri, Danieli shoku më i mirë i motrës së tij

Thonë se fëmijët rriten shumë shpejt dhe sa më shumë kalon koha aq më shumë ndryshojnë. Të njëjtën gjë mund të themi edhe për fëmijët e Dr.Florit të cilët duket se tashmë janë si dy shokë me njëri-tjetrin.

Në një video që nëna e tyre, Blerina ka publikuar në rrjetet sociale shihet se motër e vëlla janë duke luajtur. Danieli 4 vjeçar tani është shoku më i mirë i motrës së tij, Kaltrina.