FOTOJA e një gruaje si Mona Lisa po bën xhiron e botës - AlpeGossip
FOTOJA e një gruaje si Mona Lisa po bën xhiron e botës

FOTOJA e një gruaje si Mona Lisa po bën xhiron e botës

Nëse je përpjekur qoftë edhe njëherë në jetën tënde të bësh grimin e Kim Kardashian, e di mirë që makeup-i është art. Dhe kur ti e ke pasur të vështirë të imitosh grimin e Kim, imagjino pak sa e vështirë do ishte të bëheshe si Mona Lisa e Leonardo Da Vinçit.

Një vajzë e quajtur Yuya Mika e provoi dhe e ktheu veten në një Mona Lisa “të gjallë”.

A nuk ju duket dhe juve kështu ?

A post shared by YUYAMIKA (@heyuhong7) on