Genta rifutet në ”Big Brother VIP”? Me kë banor do guxonte edhe raport seksual – AlpeGossip
Genta rifutet në ”Big Brother VIP”? Me kë banor do guxonte edhe raport seksual

Genta rifutet në ”Big Brother VIP”? Me kë banor do guxonte edhe raport seksual

Asaj i përmendin gjithmonë pjesmarrjen në Big Brother edhe pse Genta Gjalpi tregon se vet e ka harruar si eksperiencë. E ftuar në programin ‘Një kat më lart’ të moderatorit Ermal Peçi ajo tregon se ky program ndryshe nga ç’mendojnë s’të jep asgjë, përvec disa followers.

‘Ta harrojnë se të jep ndonjë gje, do të njohin, disa followers dhe kaq. Duhet shumë punë,të punosh fort. Duhet shumë b*th, më besoni jam më e vjetra’.
Ermali e pyet për mundësinë e rifutjes në ‘Big Brother Vip’ teksa ajo shprehet kategorikisht kundër.
‘Jo, nuk futem. Ma kanë shprehur si ide, jo’.

Raportet seksuale në shtëpi janë shumë të diskutuara ndaj Ermali e pyet se me cilin nga banorët që ka ndjekur do të guxonte më shumë. Për meshkujt e dal nga programi, dhe jo vetëm,zbuloni përgjigjet pas minutës së 19-të të intervistës në ‘Një kat më lart’