GILI APO FATMIRA BREÇANI? Këngëtaret vihen përballë njëra-tjetrës – AlpeGossip
GILI APO FATMIRA BREÇANI? Këngëtaret vihen përballë njëra-tjetrës

GILI APO FATMIRA BREÇANI? Këngëtaret vihen përballë njëra-tjetrës

Gili dhe Fatmira Breçani janë bërë pjesë e sfidës me pulsant në “Shiko kush luan” ku për secilën pyetje, do të përgjigjej ajo që shtypte më shpejt pulsantin.

Një lojë, që ka vënë përballë dy këngëtaret, të cilat me humor kanë nisur ‘rivalitetin’ secila prej tyre paguhet më shumë apo është pjesëmarrëse më tepër në koncerte. Teksa Gili ka deklaruar se merr pjesë në më tepër aktivitete se Fatmira, kjo e fundit ka reaguar e surprizuar, duke shkaktuar të qeshura në studio.

Për t’iu përshtatur si duhet atmosferës festive, këngëtaret janë siguruar të japin përgjigje plot humor, ndërsa gjatë pjesës së parë kanë performuar me këngë nga repertori i tyre.