HARROJINI ÇORAPET/ Vendin e ka zënë shalli për kyçin e këmbëve dhe është trendi më i ri i modës – AlpeGossip
HARROJINI ÇORAPET/  Vendin e ka zënë shalli për kyçin e këmbëve dhe është trendi më i ri i modës

HARROJINI ÇORAPET/ Vendin e ka zënë shalli për kyçin e këmbëve dhe është trendi më i ri i modës

Gjenitë e modës tregojnë se ka ardhur koha të sakrifikojmë çorapet dhe të përqafojmë trendin më të ri! Shalli për kyçet e këmbëve, përveçse do të na mbajë shumë ngrohtë, do të na tregojë edhe një stil shumë unik në pamje.

Trendi u bë i njohur në pasarelat e modës në Milano dhe po përhapet me shpejtësinë e erës. Nëse nuk keni mundësi t’i porosisni, përfitoni të përdorni ato të fëmijëve. Si lidhet?! Në të njëjtën mënyrë si shalli në qafë, ndaj mos humb kohë!