Harvey Weinstein pranon publikisht: “KAM KËRKUAR SEKS NË KËMBIM TË VËNDIT TË PUNËS” – AlpeGossip
Harvey Weinstein pranon publikisht: “KAM KËRKUAR SEKS NË KËMBIM TË VËNDIT TË PUNËS”

Harvey Weinstein pranon publikisht: “KAM KËRKUAR SEKS NË KËMBIM TË VËNDIT TË PUNËS”

Prej disa muajsh tashmë kryefjalë e mediave kanë qenë edhe ngacmimet seksuale në Hollywood dhe lëvizjet e shumta që u morën në kuadër të mbrojtjes dhe të drejtave të grave. Në qendër të akuzave është prudecenti i njohur Harvey Winstein . Ai akuzohet nga 70 gra për ngacmime seksuale dhe mardhënie intime në këmbim të vendit të punës dhe rolit të tyre.

Ai në një intervistë për “Spectator” për herë të parë i pranoi akuzat ku u shpreh se:  “Po, u ofrova atyre role në këmbim të seksit. Por kështu bëjnë dhe vazhdojnë të bëjnë të gjithë”,

Ai në gjykatë nuk i ka pranuar akuzat për përdhunim dhe ngacmime seksuale. Ai doli në gjykatë një muaj më parë por u la i  lirë sepse la një garanci ndërsa hetimet vijojnë akoma.

Nëqoftëse një ndër akuzat më të rënda ndaj tij siç është mardhënie seksuale  me forcë vërtetohet atëherë ai rrezikon seriozisht burgim të përjetshëm.