PËRFUNDIMI I “KAMPIONATIT BOTËROR”/ “10 vjet janë shumë” Manushi do të heq dorë nga … – AlpeGossip
PËRFUNDIMI I “KAMPIONATIT BOTËROR”/ “10 vjet janë shumë” Manushi do të  heq dorë nga …

PËRFUNDIMI I “KAMPIONATIT BOTËROR”/ “10 vjet janë shumë” Manushi do të heq dorë nga …

Mbrëmjen e djeshme, në një prej rubrikave të Top Arena, ku Fioralba Ponari u bën një intervistë personazheve ka qenë përballë saj pikërisht moderator i Proçesit Sportiv Edi Manushi.

Mes pyetjeve të ndryshme për karrierën apo dhe jetën private Fjoralba e ka pyetur Manushin nëse do të largohet nga ky program.

Përgjigjen e tij në fakt nuk e prisnim, pasi Manushi ka treguar se kjo është hera e fundit që moderon këtë emision, pasi do të heqë dorë dhe për këtë ka një arsye të fortë.

“Mirë bëre që ma bëre këtë pyetje. Nuk do të jem më, mendoj se duhet ti le rrugë të rinjve, 10 vjet janë shumë”- ka thënë Manushi duke treguar se përkushtimit të tij ndaj “Proçesit Sportiv” i ka ard