“MATURA 2018″/ Kush SHKËLQEU më shumë?! Votoni “MBRETËRESHËN” e mbrëmjes (FOTO) – AlpeGossip
“MATURA 2018″/ Kush SHKËLQEU më shumë?! Votoni “MBRETËRESHËN” e mbrëmjes (FOTO)

“MATURA 2018″/ Kush SHKËLQEU më shumë?! Votoni “MBRETËRESHËN” e mbrëmjes (FOTO)

Mbrëmja e maturës është dita më e veçantë për nxënësit që mbyllin ciklin e shkollës së mesme. Djemtë edhe sidomos vajzat duan të duken unikë, ndaj për ta nuk ka kufi për shpenzimet.

Që në vitet e para të adoleshencës, vajzat ëndërrojnë për këtë natë dhe sa më shumë afrohet, aq më i madh bëhet stresi në lidhje me mënyrën sesi do të vishen apo grimohen mbrëmjen e madhe dhe me të drejtë! Hiq një e vish një tjetër, trupi i tyre mund të provojë mbi 100 fustane deri sa të arrijnë tek i duhuri.

AlpeNews.al bëri një konkurs me vajzat më të bukura të “Maturës 2018”. Sipas rezultateve të votimit 12 vajzat më poshtë ishin në krye të listës si më të pëlqyerat. Erdhi koha që të zgjidhet “mbretëresha” e “Maturës 2018” dhe këtë do ta zgjidhni ju! Votoni më të bukurën./AlpeNews.al/