HOROSKOPI DHE VIPAT/ Alban Ramosaj një peshk i dashuruar pas udhëtimeve dhe pasionant me… (FOTO) – AlpeGossip
HOROSKOPI DHE VIPAT/ Alban Ramosaj një peshk i dashuruar pas udhëtimeve dhe pasionant me… (FOTO)

HOROSKOPI DHE VIPAT/ Alban Ramosaj një peshk i dashuruar pas udhëtimeve dhe pasionant me… (FOTO)

Alban Ramosaj është një nga këngëtarët dhe personazhet më të famshëm të ekranit shqiptar. 

Ai ka lindur në datë 7 mars, i përket shenjës së peshqëve dhe ne kemi disa karakteristika për t’ju treguar.

Shenja e peshqëve karakterizohet nga dashamirësia dhe karaketri i tyre i butë. 

Peshqit pëlqejnë të udhëtojnë dhe duan shumë që të ndodhen pranë vendeve me ujë. Në këtë karakteristikë mund të dallojmë shumë mirë Albanin sepse nga postimet e tij në rrjetet sociale kuptojmë se ai udhëton shumë shpesh.

Stamboll                                                                                            Ibiza

  

Barcelonë                                                                                           Bali

 

Një tjetër karaktristikë në të cilën ne gjejmë fare mirë Albanin është se kjo shenjë e horoskopit dashuron muzikën dhe poezinë. Ne të gjithë e dimë se Albani është një këngëtar dhe artist i shkëlqyer kështuqë mund fare mirë të themi se është i përshtatur më së miri me shenjën e peshqëve. 

Në karakterisitkat e peshqëve thuhet se janë të turpshëm, por kjo nuk përshatet shumë mirë me tipin e  Albanit. Para disa kohësh, këngëtari postoi një foto i zhveshur dhe kjo na lë të kuptojmë se nuk përshtatet shumë me këtë cilësi.

Ndërsa dy cilësi të tjera të peshqëve përsëri na kujtojnë Albanin. Mesa duket peshqit lidhen shumë me kafshët dhe gjithashtu nuk i pëlqen të vishen seriozë. Këngëtari ka një stil tepër të bukur të të veshurit por qëndron larg nga të qenurit serioz. Besoj se të gjithë arrini ta kuptoni se këto janë dy karakteristika tepër të dukshme të Albanit. 

  

 

/AlpeGossip.al