I NGJAN MAMIT APO BABIT? Valdrin Sahiti publikon për herë të parë imazhin e vajzës (FOTO) – AlpeGossip
I NGJAN MAMIT APO BABIT? Valdrin Sahiti publikon për herë të parë imazhin e vajzës (FOTO)

I NGJAN MAMIT APO BABIT? Valdrin Sahiti publikon për herë të parë imazhin e vajzës (FOTO)

Dizajnuesi nga Kosova, Valdrin Sahiti, u bë baba për herë të parë në prill të këtij viti.

Prej 6 muajsh ai dhe Edita Ramadani gëzojnë statusin e prindërit, pasi mirëpritën vogëlushen e përgëzuar me emrin Bella.

Pavarësisht se ka publikuar imazhe të vajzës, asnjëherë nuk ka treguar pamjen e saj duke e fshehur me emitoj-i ose duke e ekspozuar nga pas.

Në një të diel familjare, Valdrini zbuloi imazhin e plotë të Bellas, e cila qëndron shtirë e rrethuar nga lodrat. Dhe duket se i ngjan shumë dizajnuesit.