”ISH-at E KANË PROBLEM QË…”/ Iva Tiço flet për historitë e dashurisë – AlpeGossip
”ISH-at E KANË PROBLEM QË…”/ Iva Tiço flet për historitë e dashurisë

”ISH-at E KANË PROBLEM QË…”/ Iva Tiço flet për historitë e dashurisë

Gazetarja Iva Tiço ishte e ftuar mbrëmjen e djeshme në “Soiree”, ku foli foli për librin e saj të ri “Për vete”, në të cilin ka rrëfime që çdo vajzë beqare mund të gjente veten.

E pyetur nga moderatorja Jonida Shehu nëse ky libër mban histori personale të saj në lidhje me ish të dashurit, Iva e ka pohuar dhe ka thënë se ata e dinë.

Jonida Shehu: -Ka histori ish-ash të tut?

Iva Tiço: – Ka.

Jonida Shehu: – E dinë ata?

Iva Tiço: – Sigurisht.

Jonida Shehu: – Ke patur debate?

Iva Tiço: – Jo fare përkundrazi.

Jonida Shehu: – E kanë pëlqyer këtë mënyrë?

Iva Tiço: -Absolutisht po. Vetëm mund të kenë një problem që pse nuk i kam përmendur me emër .

Jonida Shehu: – Kanë dashur të jenë me emër?

Iva Tiço – Po patjetër

Jonida Shehu: – Është emancipuar Tirana