ISHTE NË GJUMË/ I vendos Monikës banane te koka e krevatit, kush fshihet pas këtij rrengu (FOTO) – AlpeGossip
ISHTE NË GJUMË/ I vendos Monikës banane te koka e krevatit, kush fshihet pas këtij rrengu (FOTO)

ISHTE NË GJUMË/ I vendos Monikës banane te koka e krevatit, kush fshihet pas këtij rrengu (FOTO)

Iliri i ka punuar një rreng Monikës, teksa kjo e fundit ka qenë në gjumë. Ai i ka vendosur disa banane te koka e krevatit.

Sapo është zgjuar Monika ka ngrënë njërën prej bananeve dhe më pas është çuar të kërkojë autorin e rrengut.

Ajo e ka zbuluar Ilirin nga mimika e tij e fytyrës.