“JENI BËRË BAJAT”/ Paloma e ashpër me Ilirin dhe Donaldin – AlpeGossip
“JENI BËRË BAJAT”/ Paloma e ashpër me Ilirin dhe Donaldin

“JENI BËRË BAJAT”/ Paloma e ashpër me Ilirin dhe Donaldin

Paloma është treguar shumë e ashpër me Ilirin dhe Donaldin për situatën e konflikteve të krijuar brenda shtëpisë më të madhe në vend.

Paloma tha se ata kanë qenë shkaku që banorët e tjerë janë larguar nga shtëpia. Sipas saj, banorët janë në rrezik nga sjellja e tyre.

“Jeni bërë bajat, po e bëni për vëmendje, juve jeni shkaku që ne kemi dalë, po vini në rrezik edhe ata që janë brenda”, tha Paloma.