Katër gratë e Klanit, të PANDARA edhe kur kanë afër burrat! Ja çfarë bëjnë ato (FOTO) – AlpeGossip
Katër gratë e Klanit, të PANDARA edhe kur kanë afër burrat! Ja çfarë bëjnë ato (FOTO)

Katër gratë e Klanit, të PANDARA edhe kur kanë afër burrat! Ja çfarë bëjnë ato (FOTO)

Ato të katërta nuk ka asgjë që mund t`i ndajë. Alba Frangaj, Nora Klosi, Alketa Vejsiu dhe Vera Grabocka janë ta pandara. Jo vetëm në ditëlindjet e njëra-tjetrës apo festa të ndryshme, jo vetëm në punë, por edhe në evente speciale si ai i djeshmi për Timo Fllokon e ku i kishin edhe burrat me vete. I kanë lënë për pak ata dhe e kanë bërë një foto të katërta. Ose ndoshta edhe janë ulur bashkë për qejn
e tyre. Në fund të fundit për gëzim ishin mbledhur.

Njëra më elegante se tjetra, ajo që duket plotësisht është Vera që ka qëndruar në këmbë. E që me buzëqeshjen vesh më vesh nuk duket hiç që ka gati dyshin e moshës së tre zonjave ulur.