Me kë është dashuruar Kejsi Tola që e mban kaq të fshehtë? – AlpeGossip
Me kë është dashuruar Kejsi Tola që e mban kaq të fshehtë?

Me kë është dashuruar Kejsi Tola që e mban kaq të fshehtë?

Këngëtarja Kejsi Tola tashmë është bërë një emër i pandarë në skenën e këngës shqiptare. Ajo sw fundmi wshtw ftuar nw emisionin “Wake Up” në Top Channel, ku ka rrëfyer se me kë është dashuruar.

E në fakt, nuk po flasim për person konkret, por dashuria e Kejsit është muzika klasike.

“Pse nuk qarkullon asgjë për jetën tënde private?”, e pyet Ori dhe përgjigja e Kejsit është se nuk ka të dashur prandaj.

“Janë disa faktorë që të lënë pa këngë pa gjëra, se merresh me live sikur të pëlqen rutina që të merr dhe muzika klasike nuk është e thjeshtë. Unë kam filluar ta dua vërteë pasi përfundova liceun. Kur isha në vitin e dytë të Akademisë së Arteve e kuptova vërtetë sa e doja muzikën klasike.

Ndërsa dy vitet e masterit ishin kështu si vendimtare që në fakt ajo është gjëja që unë dua të bëj dhe vazhdoj studioj. Thjesht më duhet të gjej pak kohën për t’i thënë pak pauzë muzikës dhe live, sepse në këto dy vite që jam munduar ti bëjë të dyja intensivisht, të studioj dhe të merrem me live është e pamundur sepse më duhet regjim shumë i mirë”, thotë Kejsi.