KIARA NË PRITJE TË NJË VAJZE/ Luizi i kërkon djalë: Dua të këndoj t’ka baba çun – AlpeGossip
KIARA NË PRITJE TË NJË VAJZE/ Luizi i kërkon djalë: Dua të këndoj t’ka baba çun

KIARA NË PRITJE TË NJË VAJZE/ Luizi i kërkon djalë: Dua të këndoj t’ka baba çun

Luizi ka publikuar sot një video me Kiarën ku i kërkon asaj që të bëjnë edhe një djalë pasi të lindë vajza.

Ai dëshiron që të këndojë edhe këngën “Të ka baba çun”, përveç këngës “Kush ka vajza botën ka”.

Luizi: “Kiara do ma japësh edhe një çun, se ngela duke kënduar vetëm këngën “Kush ka vajza botën ka”, dua të këndoj edhe këngën tjetër “Të ka baba çun”.

Kiara: “A ta bëjmë njëherë këtë që kemi nisur. Aman se vdiqe për një çun. Do e shikosh kur të lindi vajza se sa do e duash dhe do pendohem unë pastaj, do them pse nuk e bëra djalë që ta mbaja për vete.”