“KUR BOTA TË FLEJË…”/ Elhaid Cufi futet në shtëpinë e “Big Brother Vip”, kërkesa modeste për vëllain e madh – AlpeGossip
“KUR BOTA TË FLEJË…”/ Elhaid Cufi futet në shtëpinë e “Big Brother Vip”, kërkesa modeste për vëllain e madh

“KUR BOTA TË FLEJË…”/ Elhaid Cufi futet në shtëpinë e “Big Brother Vip”, kërkesa modeste për vëllain e madh

Elhaid Cufi është shkrimtari i parë, që do bëhet pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Kërkesa e vetme për vëllain e madh, para se të bëhej pjesë e shtëpisë ishte: “Big Brother të lutem na sill disa libra që atëherë kur bota të flejë të kem disa libra që të qetësoj shpirtin”.

Pjesëmarrjen në këtë format Elhaidi, apo ‘Fenomeni i Instagramit’ ia kushton nënës së tij, të cilën e ka edhe mbështetjen e çdo vendimi.

“Përshëndes nënën time dhe uroj t’i bëhet qejfi. Ajo i mbështet vendimet e mia gjithmonë”, tha Elhaidi.