Kush është djali shqiptar që ka tërbuar femrat me trupin e tij perfekt (FOTO) - AlpeGossip
Kush është djali shqiptar që ka tërbuar femrat me trupin e tij perfekt (FOTO)

Kush është djali shqiptar që ka tërbuar femrat me trupin e tij perfekt (FOTO)

Besim Trena quhet djali i cili ka marrosur të gjitha vajzat shqiptare dhe jo vetëm.
Ai pa frikë mund të konsiderohet si djali me trupin më të bukur mes shqiptarëve në Shqipëri dhe në Kosovë.

Quhet Besim Trena dhe është nga Ferizaj.

Vajzat janë të tërbuara pas formave trupore të tij dhe muskujve të stërmëdhenj.

Shqiptari me trupin perfekt ka fituar një sërë çmimesh vendore, rajonale e ndërkombëtare në bodybuilding.