“LAN NAM FARE”/ Iliri zbulon vendin e fshehtë ku ka vendosur pirsing. Banorët shpërthejnë në të qeshura… – AlpeGossip
“LAN NAM FARE”/ Iliri zbulon vendin e fshehtë ku ka vendosur pirsing. Banorët shpërthejnë në të qeshura…

“LAN NAM FARE”/ Iliri zbulon vendin e fshehtë ku ka vendosur pirsing. Banorët shpërthejnë në të qeshura…

Banorëve u ishte kërkuar që të tregojnë një sekret që të tjerët nuk e dinë.

Një prej tyre tregoi se ka një pirsing në një vend sekret dhe është zbuluar se ky person është Iliri.

I pyetur nga Arbana, Iliri tregoi vendin ku ka pirsing, duke shkaktuar shumë të qeshura teksa Beniada vazhdoi ta pyeste pasi nuk po e kuptonte.

Iliri: Duhet vërtetuar, por po jua them, kam pirsing tek “gishti i madh i këmbës”.

Arbana: Aaa vërtet?

Beniada: Ça pirsing është ky?

Arjola: Ça?

Iliri: Është pirsing special

Einxhel-Beniadës: Ta shpjegoj pastaj

Arbana: O i poshtër

Beniada: Aaaa

Arjola: E kape me vonesë Beniada

Beniada: Lam nam fare