12 meshkujt VIP shqiptar që u transformuan pasi rritën mjekrën (FOTO) – AlpeGossip
12 meshkujt VIP shqiptar që u transformuan pasi rritën mjekrën (FOTO)

12 meshkujt VIP shqiptar që u transformuan pasi rritën mjekrën (FOTO)

Që meshkujve mjekra u jep një pamje më burrërore, kjo nuk ka dyshim. Madje shumë prej tyre ngjajnë edhe më seksi.

Në një studim të kryer së fundmi, doli në përfundim se femrat i shohin meshkujt me mjekër jo vetëm më mashkullor, por edhe më të sigurt, të zellshëm, bujarë dhe të sinqertë sesa meshkujt pa mjekër. Të lësh mjekër së fundmi është kthyer edhe në trend dhe mjafton të kujtojmë disa nga meshkujt VIP shqiptar të cilët mjekra i personifikon, si Getoar Selimi apo Blerim Destani.

Transformimi që kanë pësuar këta meshkuj VIP shqiptar i ka bërë edhe më atraktiv në sytë e publikut. “Xing.al” ju sjell 12 meshkujt e famshëm shqiptar që kanë lënë mjekër dhe duken shumë herë më mirë se pa të.