LOJA SA VJEN DHE TENSIONOHET/ Ja kush rrezikon eleminimin – AlpeGossip
LOJA SA VJEN DHE TENSIONOHET/ Ja kush rrezikon eleminimin

LOJA SA VJEN DHE TENSIONOHET/ Ja kush rrezikon eleminimin

Përveç lojrave, surprizave dhe diskutimeve formati i lojës kërkon që banorët të nominojnë njëri-tjetrin.

Të pamundur për tu nominuar në këtë mbrëmje ishte Igli (konkurenti më i ri) dhe Fifi ( e preferuara e publikut).

Graniti dhe Arditi ishin ata që grumbulluan shumicën e votave të banorëve.

Fifit si më e preferuara e publikut, iu dha mundësia të bënte një konvertim të njërit prej të nominuarëve.

Ajo vendosi, pa u menduar dy herë, që të zëvendësonte Granitin me Donaldin.

Loja sa vjen dhe po bëhet më interesante.