Me bananet e nxira mund të bëni këto 4 gjëra fantastike – AlpeGossip
Me bananet e nxira mund të bëni këto 4 gjëra fantastike

Me bananet e nxira mund të bëni këto 4 gjëra fantastike

Të themi të drejtën, jo të gjithë i kanë qejf bananet e oksiduara.

Në pjesën më të madhe të rasteve bananet në fjalë përfundojnë ose në koshin e mbeturinave osë në receta që nuk i ha njeri.

Ne po ju tregojmë 4 gjëra fantastike që mund t’i bëni me bananet, pasi ato të jenë nxirë.

Maska fytyre

Bananet e nxira jënë të përkryera për t’u shndërruar në maska fytyre. Një gjysmë bananeje, pak mjaltë dhe fytyra juaj do t’ju falenderojë!

Pastrues këpucësh

A e dinit se lëkura e bananes është e përkryer për t’i kthyer shkëlqimin materialit të lëkurës?

Në vend që t’i lyeni këpucët me bojë, fërkojini me një lëkurë bananeje.

Zbardhues dhëmbësh

Nëse i fërkoni dhëmbët tuaj me lëkurën e një bananeje, do të parandalioni formimin e kariesit. Gjithashtu do t’i jepni zmaltit një shkëlqim rrëzëllitës.

Pastrues kuzhine

Dërrasa e kuzhinës është pa dyshim sendi më i papastrër në kuzhinën tuaj. Për të larguar papastërtitë dhe për t’i dhënë një shkëlqim që duket si shtresë llaku, fërkoni me banane dërrasën tuaj të kuzhinës.