ME FAT DHE PARA/ 5 objektet që duhet t’i keni patjetër në shtëpi për vitin 2021 – AlpeGossip
ME FAT DHE PARA/ 5 objektet që duhet t’i keni patjetër në shtëpi për vitin 2021

ME FAT DHE PARA/ 5 objektet që duhet t’i keni patjetër në shtëpi për vitin 2021

Çdo objekt në shtëpi mund të tërheqë ose të largojë fatin. Sa më shpejt të jetë e mundur, sigurohuni që të vendosni këto gjëra në shtëpinë tuaj. Viti 2021 sapo ka nisur dhe, me këtë rast, duhet t’u kushtoni rëndësi edhe këtyre detajeve, të cilat, mund t’jua ndryshojnë ditën, vitin, jetën.

Si mund ta gjeni lumturinë dhe mirëqenien falë këtyre objekteve? Cilat sende e tërheqin pasurinë dhe paratë në shtëpi? Shumica e objekteve kanë një energji të fortë dhe me ndihmën e tyre ju mund të tërhiqni para dhe fat.

Më poshtë janë të 7 gjërat që duhet t’i keni patjetër në shtëpinë tuaj:

Mjalti

Mjalti është pasuri dhe kjo nuk është më gjë e re. Ky produkt është i rëndësishëm jo vetëm për cilësitë e shijes dhe vetitë e jashtëzakonshme në shëndet, por edhe për forcën e tij të veçantë. Edhe duke e parë pamjen e tij, mund të themi se mjalti është një simbol i pasurisë. Shpërndajeni në mënyrën e duhur në shtëpi. Blini mjaltë natyral dhe të freskët. Para se ta çoni në shtëpi, pastrojeni, duke i kushtuar vëmendje çdo cepi të shtëpisë tuaj. Pastaj, vendosni mjaltin e lënë në qendër të tryezës së ngrënies, në mënyrë që çdo anëtar i familjes ta provojë. Pas përdorimit të mjaltit, largojeni. Pas pak, përsërisni ritualin.

Kristale shkëmbi

Kristalet kanë shumë energji, të aftë për të tërhequr fat të mirë dhe begati në shtëpinë tuaj. Forca e tij kryesore nuk është aq shumë në tërheqjen e pasurisë, sesa në ruajtjen e saj. Me të, ju mund të shmangni blerjet e pakuptimta, si dhe të kurseni paratë tuaja nga hajdutët dhe mashtruesit. Për t’i dhënë kristalit shumë forcë, vendoseni në prag të dritares. Drita e diellit do të lartësojë vetitë e kristalit dhe për këtë arsye jo vetëm që do të tërheqë pasurinë në shtëpinë tuaj, por do të bëhet edhe talismani juaj.

Një gotë me ujë

Cilësitë energjike të ujit kanë qenë të njohura për një kohë të gjatë. Besohet se është në gjendje të perceptojë dhe madje të transmetojë çdo informacion të marrë, prandaj shumë rituale kryhen me ndihmën e ujit. Këto përfshijnë ritualet për të tërhequr fat dhe para. Për t’i hapur fatin, do t’ju duhet një tas me një qafë të gjerë. Vendoseni në pjesën perëndimore të shtëpisë tuaj, një zonë pasurie. Uji humbet vetitë e tij, kështu që duhet të ndryshohet çdo ditë.

Filli i kuq

E kuqja është simbol i mirëqenies, prandaj fijet e kuqe shpesh përdoren për të kryer ritualet monetare. Për të tërhequr pasuri në shtëpinë tuaj dhe për të krijuar një pozicion financiar mund ta bëni me ndihmën e një lëmshi të kuq. Është e nevojshme për të blerë një lëmsh të kuq, është e dëshirueshme që të paguash me monedha. Kur të shkoni në shtëpi, lëshojeni atë dhe pastaj mblidheni me një shkop të vogël prej druri. Mbajeni atë nën shtrat ose në pjesën perëndimore të shtëpisë.

Monedha të verdha

Ngjyra e verdhë e monedhave simbolizon pasurinë. Mbani të paktën një monedhë të verdhë në shtëpi e do jeni përherë me fat. Ky argument përdoret shpesh për ritualet, por edhe prania në shtëpi do të sjellë një rezultat pozitiv. Merrni një apo më shumë monedha të verdha dhe vendosini pranë dritares. Drita e Hënës do të bjerë mbi to. Lërini aty gjithë natën dhe në mëngjes, fshiheni në një vend ku askush nuk mund ta gjejë. Kështu do të forconi energjinë e tyre, që do ju ndihmojë që të tërhiqni pasuri. Monedhat për t’u shpenzuar nuk duhen përdorur.