“MË MIRË MENAXHER CLUBI SE PUNËTOR BANKE”/ Kjo është dëshira e Einxhël Shkirës për partnerin e saj – AlpeGossip
“MË MIRË MENAXHER CLUBI SE PUNËTOR BANKE”/ Kjo është dëshira e Einxhël Shkirës për partnerin e saj

“MË MIRË MENAXHER CLUBI SE PUNËTOR BANKE”/ Kjo është dëshira e Einxhël Shkirës për partnerin e saj

Mbrëmja e djeshme në Top Channel ishte e gjitha për jetën e natës dhe atmosferën e clubeve shqiptare kohët e fundit.

Një prej temave të diskutuara ishte edhe nëse një partner që punon në jetën e natës është i përkushtuar ndaj familjes apo jo. Einxhel Shkira, një prej të ftuarave është shprehur pro të pasurit një partner që punon në jetën e natës.

“Për mua, më mirë një menaxher clubi sesa punëtor banke”, – u shpreh Einxheli, duke e argumentuar se nëse do të ndodhë diçka e pakëndshme, kjo mund të ndodhë edhe në bankë dhe kurdo.

Epo çuna, nëse doni t’i propozoni Einxhelit, bëni mirë të menaxhoni ndonjë club.