MË PAK TË PËRDORUR/ Ndalohen emrat shqiptar Xhenaze dhe Zehere (VIDEO) – AlpeGossip
MË PAK TË PËRDORUR/ Ndalohen emrat shqiptar Xhenaze dhe Zehere (VIDEO)

MË PAK TË PËRDORUR/ Ndalohen emrat shqiptar Xhenaze dhe Zehere (VIDEO)

Ditën e sotme dilema më  e vështirë për prindërit është vendosja e emrvae të cilët kohët e fundit po zgjedhin të huajat.

Instituti i statistikave ka nxjerrëdisa prej emrave të cilat janë ndalura tu vihen fëmijëve.