“MENAXHIMI I ZEMËRIMIT”/ Kjo kompani ofron një mënyrë e veçantë për të larguar stresin – AlpeGossip
“MENAXHIMI I ZEMËRIMIT”/ Kjo kompani ofron një mënyrë e veçantë për të larguar stresin

“MENAXHIMI I ZEMËRIMIT”/ Kjo kompani ofron një mënyrë e veçantë për të larguar stresin

Një kompani në Holandë ofron një formë të veçantë të largimit të stresit dhe menaxhimit të zemërimit.

Ajo e bën këtë duke të të dhënë një levë apo varre në duar, e duke të të ofruar një makinë që mund ta shkatërrosh tërësisht.

Përveç shkarkimit të stresit e zemërimit, një tjetër motiv është edhe thjesht qejfi, pra mund të shkatërrosh një makinë për qejf.

Klientëve u ofrohet një varre, një levë hekuri, madje edhe shkop golfi për të nxjerrë pa rezerva të gjithë frustimin e tyre.

Sidoqoftë, jo të gjithë mendojnë se kjo është mënyra më e mirë për të shkarkuar stresin.