Meshkujt shqiptarë s’dinë të bëjnë seks?! Flet gazetarja: Jeni të ndrydhur! Edhe femrat s’kanë provuar… – AlpeGossip
Meshkujt shqiptarë s’dinë të bëjnë seks?! Flet gazetarja: Jeni të ndrydhur! Edhe femrat s’kanë provuar…

Meshkujt shqiptarë s’dinë të bëjnë seks?! Flet gazetarja: Jeni të ndrydhur! Edhe femrat s’kanë provuar…

Mjaftoi një deklaratë e saj se meshkujt shqiptarë nuk dinë të bëjnë seks që Zhaklin Lekatari të diskutohej në mediat online. E ftuar në programin ‘Një kat më lart’ të moderatorit Ermal Peçi ajo tregoi se ende mendon po njësoj teksa shumë njerëz e gjykuan duke thënë ‘erdhi kjo, të na e tregoj’.

‘Po nuk dini, jeni të ndrydhur. Super të ndrydhur’ – tha ajo teksa Ermali ndërhyri menjëherë duke e ripyetur: Përse ti je mirë?

‘Po, jam, super mirë (qeshin të dy) Kështu me thanë dhe mua, unë i paskam provuar të tërë. Nuk duhet të merren me jetën time personale, merru me atë çfarë them, unë s’kam asgjë për të fshehur’.