MEZI PO E PRESIM/ “Chanel” do të krijojë një koleksion me këngëtarin tonë të dashur – AlpeGossip
MEZI PO E PRESIM/ “Chanel” do të krijojë një koleksion me këngëtarin tonë të dashur

MEZI PO E PRESIM/ “Chanel” do të krijojë një koleksion me këngëtarin tonë të dashur

Dhe kështu si papritur Pharell lidhi miqësi me Chanel pak kohë më parë, duke nisur një bashkëpunim mes tyre për dizajnin e atleteve vitin e kaluar.

Dhe dje këngëtari njoftoi bashkëpunimin me shtëpinë e modës gjatë pjesëmarrjes në prezantimin e koleksionit Cruise 2018-’19, në Bangkok.

Pharell konfirmoi se bluza me të cilën u shfaq gjatë eventit ishte një nga dizajnët e tij dhe detaji dallues i saj është logo ikonë “C” dhe “Coco”.

“Chanel” deklaroi se koleksioni do të prezantohet më 29 mars fillimisht në butikun në Seoul dhe më pas në butikët kudo në botë më 4 prill.