MORI VËMËNDJEN E VAJZAVE NË SHTËPI/ Ju prezantojmë me banorin më të ri të BB VIP – AlpeGossip
MORI VËMËNDJEN E VAJZAVE NË SHTËPI/ Ju prezantojmë me banorin më të ri të BB VIP

MORI VËMËNDJEN E VAJZAVE NË SHTËPI/ Ju prezantojmë me banorin më të ri të BB VIP

Një banor i ri bëhët pjesë e shtëpisë së ‘’Big Brother Vip’’.

Emri i tij është Klaudio Nika dhe jeton në shtetin Italian.

Ai është stërvist profesionist në Itali dhe tregon se pasioni i tij më i madh është gatimi.

Hyrja e tij në ‘’BBV’’ lidhet pikërisht me faktin se atij ‘’nuk i pëlqejnë gjërat e lehta’’.

Gjithashtu Klaudio tregon se kjo eksperiencë është një mundësi e mirë për tu lidhur me shtetin e origjinës së tij, Shqipërinë.

Pamja e tij nuk ka kaluar pa u vënë re, duke sjellë si rezultat edhe një ”luftë” mes vajzash për vëmendjen e tij.