“NA KENI ÇARË QAFËN E MITRËS”/ Zhaklina Lekatari habit me deklaratën! Kujt i drejtohet ish-opinionistja e BBV – AlpeGossip
“NA KENI ÇARË QAFËN E MITRËS”/ Zhaklina Lekatari habit me deklaratën! Kujt i drejtohet ish-opinionistja e BBV

“NA KENI ÇARË QAFËN E MITRËS”/ Zhaklina Lekatari habit me deklaratën! Kujt i drejtohet ish-opinionistja e BBV

Zhaklin Lektatari është një ndër emrat më të komentuar së fundmi në rrjet dhe kjo pas pjesëmarrjesë saj si opinionistje në edicionin e dytë të “Big Brother VIP”.

Së fundmi Zhaku ka qenë e ftuar në Podcastin e ish-banorit të BBV, Gerti Koxha ku ky i fundit i ka kërkuar të shpjegonte kuptimin e bluzës që kishte veshur ku dukej mitra e vizatuar me një sëpatë që po e pret në mes.

Ish-opinionistja tha se kjo bluzë i drejtohet të gjithë atyre që “ i çajnë mitrën” duke përfshirë kështu meshkuj dhe femra.

Gerti: Dua të ma komentosh pak bluzën

Zhaklina: Po bluzën e kam bërë vetë edhe kam shkruar “Na keni ça mitrën”

Gerti: Po kujt i drejtohet kjo që ke shkruar

Zhaklina: Atyre qe na e çajnë qafën e mitrës dite për ditë edhe gratë por edhe burrat