NDRYSHE NGA SHUMICA/ Këto VIP-e shqiptare janë njësoj si vite më parë (FOTO) – AlpeGossip
NDRYSHE NGA SHUMICA/ Këto VIP-e shqiptare janë njësoj si vite më parë (FOTO)

NDRYSHE NGA SHUMICA/ Këto VIP-e shqiptare janë njësoj si vite më parë (FOTO)

Çdo ditë nëpër rrjete sociale ndeshemi me foto të VIP-ave dhe në pjesën më të madhe të rasteve mund të kuptojmë dhe dallojmë se sa shumë kanë ndryshuar me kalimin e kohës, dhe kjo falë operacioneve plastike.

Ndryshe nga këto raste që tashmë janë bërë të përditshme, kemi dhe nga ato VIP-e të veçanta të cilat dhe nën presionin e trendit të operacioneve plastike kanë vendosur të mbeten ato që kanë qenë gjithmonë. Më poshtë do t’ju tregojmë disa nga personazhet të cilat janë të identifikikueshme dhe pse vite kanë kaluar. /AlpeGossip.al

Aurela Gaçe

Xhemi Shehu

Arbana Osmani 

Valbona Selimllari

Miriam Cani

Orinda Huta