Përvoja e keqe e këtij parashutisti në Manilla, Australi, përfundoi mirë: gjatë një nisme paraglider ai përfundoi në një vorbull që e bëri atë të humbiste kontrollin.

Në video ju mund të shihni parashutistin tërësisht në mëshirën e fatit ku dëgjohen britmat e gruas së parashutistit që po bënë edhe regjistrimin e videos.

Disa momente mesë frikës së vërtetë,  piloti arrin të rifitojë kontrollin e parashutës  dhe të stabilizojë fluturimin e tij.