NË MOSHËN 84 VJEÇARE/ Ndahet nga jeta “Super Mario” – AlpeGossip
NË MOSHËN 84 VJEÇARE/ Ndahet nga jeta “Super Mario”

NË MOSHËN 84 VJEÇARE/ Ndahet nga jeta “Super Mario”

Mario Segale është zotëria nga i cili janë frymëzuar krijuesit e lojës së ‘Super Mario’. Ai ka ndërruar jetë në moshën 84-vjeçare dhe të gjithë dashamirësit e videolojës janë pikëlluar. Ai ishte me origjinë italiane dhe në kohën e krijimit të lojës, ju la me qera zyrën ideuesve të ‘Super Marios’. Në nder të tij krijuesit i vunë lojës së pëlqyer në të gjithë botën, këtë emër.
Madje edhe veshja është frymëzuar nga ai.