Ngjajnë si vëllezër me çunat e West Side Family, por Landi paska edhe një të vërtetë (FOTO) – AlpeGossip
Ngjajnë si vëllezër me çunat e West Side Family, por Landi paska edhe një të vërtetë (FOTO)

Ngjajnë si vëllezër me çunat e West Side Family, por Landi paska edhe një të vërtetë (FOTO)

Ku kemi parë Landin, kemi parë Dr. Florin e ndjerë dhe Mirin. Të tre të pandarë aq sa nuk e kishim ditur që Landi paska një vëlla. Vetëm kur deshi vetë ai na e prezantoi. Në një foto të postuar dje në mesnatë shkruan vëllezërit. Vini, që duket të jetë më i vogël se Landi, qenka një kopje e të vëllait.

Madje si për ta dëshmuar edhe më tepër ngjashmërinë e tyre, kanë pozuar edhe njësoj, identikë.