Një tjetër shqiptar po korr sukses në skenat ndërkombëtare/ Ja kush është tenori që interpretoi në teatrin e Rusis (FOTO) – AlpeGossip
Një tjetër shqiptar po korr sukses në skenat ndërkombëtare/ Ja kush është tenori që interpretoi në teatrin e Rusis (FOTO)

Një tjetër shqiptar po korr sukses në skenat ndërkombëtare/ Ja kush është tenori që interpretoi në teatrin e Rusis (FOTO)

Shqiptarët vijojnë të na bëjnë krenarë në Rusi. Pas Erës dhe Arilenës, një tjetër shqiptar që po korr sukses në Moskë, është dhe tenori shqiptar nga Kosova, Ramë Lahaj.

Shqiptarët vijojnë të na bëjnë krenarë në Rusi. Pas Erës dhe Arilenës, një tjetër shqiptar që po korr sukses në Moskë, është dhe tenori shqiptar nga Kosova, Ramë Lahaj.

Tenori ka interpretuar në shfaqjen La Boheme në teatrin Bolshoi në Moskë. Ramë Lahaj ka luajtur rolin e poetit Rodolfit,pra ka qenë protagonist në shfaqje.