“NUK JAM XHELOZ…”/ Kledi tregon se jeton me të dashurën dhe një vajzë të vogël – AlpeGossip
“NUK JAM XHELOZ…”/ Kledi tregon se jeton me të dashurën dhe një vajzë të vogël

“NUK JAM XHELOZ…”/ Kledi tregon se jeton me të dashurën dhe një vajzë të vogël

Kledi ka folur dhe ka treguar dhe më parë për jetën e tij personale, duke treguar se është në një lidhje jashtë shtëpisë.

Këtë herë ai ka treguar se bashkëjetuesja e tij ka një vajzë të vogël e cila jeton me ta.

Si shprehet se nuk e ka problem dhe nuk bëhet xheloz që shpesh herë babai i vajzës, ishi i bashkëjetueses së tij, vjen dhe e takon vajzën e vogël në shtëpinë e tyre.